Burjassot torna a ser parada, al març, de l’Ecoparc mòbil de la Emtre

4 febrer 2022|Burjassot

Des de 10/03/2022 fins a 12/03/2022

Imagen WEB Ecoparque Movil

Amb l’objectiu d’ajudar en tot allò possible a la ciutadania per al correcte reciclatge dels residus que generen a casa, un Ecoparc mòbil de l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE), estarà de nou a Burjassot, el mes de març. Aquesta acció de respecte i cura del medi ambient i d’ajuda a les veïnes i els veïns de Burjassot es desenvolupa gràcies al treball de l’àrea de Transició Ecològica, dirigida per l’alcalde del municipi, Rafa García, a través de l’Oficina de Sostenibilitat Local.

Concretament, l’Ecoparc estarà en el municipi els dies 10, 11 i 12 de març, en horari de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 19.00 hores, dijous i divendres, mentre que el dissabte estarà de 10.00 a 13.00 hores.

L’Ecoparc mòbil de la EMTRE permet a les veïnes i els veïns de Burjassot depositar residus com ara oli de cuina, pintures, dissolvents o càpsules de café, llibres i revistes, piles, termòmetres o reactius de laboratori al costat d’aerosols, aparells electrònics xicotets o bombetes i cartutxos d’impressora, elements que es tenen a casa però per als quals no existeix un contenidor específic.

Portant els residus que no tenen un contenidor específic a l’Ecoparc, s’eviten els seus abocaments incontrolats, es redueix el volum de fem que acaba en un abocador, s’estalvia en matèries primeres i energia en reciclar i s’ajuda al tractament adequat de tots els residus.