Burjassot i La Pobla de Vallbona, a través de les seues oficines AVIVA, presenten la Carta dels Reis d’Orient

17 desembre 2018|Burjassot

Carta Reyes Magos

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot, ha albergat, aquesta setmana, la presentació de la Carta dels Reis d’Orient confeccionada, per a la imminent campanya de 2019, a partir d’una iniciativa conjunta entre les Agències de Promoció del Valencià, AVIVA, de Burjassot i de la Pobla de Vallbona. L’acte de presentació ha comptat amb la presència de la regidora Maria Viu, responsable d’AVIVA Burjassot, i de Fran Esteban, regidor de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, els quals han estat acompanyats dels tècnics d’ambdues oficines AVIVA, Xavier Benavent i Lidia Júlio.

Així, des d’AVIVA Burjassot i AVIVA La Pobla, s’ha gestionat el model de carta, el disseny, la impressió i la distribució de les cartes, així com els cartells anunciadors d’aquesta campaña, la qual compta amb la col·laboració de més de 29 agències de promoció del valencià: Alaquàs, Alboraia, Aldaia, Algemesí, Alginet, Alzira, Benissa, Borriana, Burjassot, Callosa d’en Sarrià, Dénia, Gandia, l’Alcúdia, l’Eliana, Finestrat, la Pobla de Vallbona, Manises, Massamagrell, Montcada, Montserrat, Muro, Museros, Novelda, Paiporta, Petrer, Santa Pola, Silla, Tavernes Blanques i Teulada.

En total, s’han imprés 115.700 cartes, de les quals 5.500 són per al municipi de Burjassot i 1.900 per a la Pobla de Vallbona. També s’han elaborat més de mig miler de cartells amb el mateix disseny. La Diputació de València col·labora en la campanya de la Carta dels Reis, amb 40.000 cartes que es distribuiran entre municipis xicotets o entitats menors. A més, també s’ha comptat amb la col·laboració de Sempre Teua (Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme).

El disseny de la Cara als Reis és obra de la il·lustradora valenciana Marta Antelo, qui ha treballat per a publicacions Bromera, Jamie Oliver, The Readers’ Digest o The New York Times, entre altres. Els xiquets i xiquetes es trobaran amb una Carta per a demanar els seus regals i desitjos als Reis, carregada d’expressions en valencià i, a més de les seues peticions personals, també tindran espai per a demanar desitjos per al seu poble o ciutat i missatges positius per a la humanitat i per al planeta.

Aviva Burjassot ha distribuït cartes en tots els col·legis del municipi, nou en total entre públics i concertats, i, a més, també hi haurà cartes disponibles en edificis municipals com l’oficina d’AVIVA, la Casa de Cultura o el propi Consistori. A més, també es pot descarregar en AQUEST ENLLAÇ.