Burjassot ja compta amb un punt de recàrrega públic per a vehicles elèctrics gràcies a la subvenció d’IVACE

19 desembre 2018|Burjassot

Punto recarga

L’Ajuntament de Burjassot continua complint els seus compromisos locals en matèria mediambiental per a reduir la contaminació atmosfèrica i fomentar l’estalvi i la diversificació energètica. Bon exemple d’això és la nova mesura mediambiental posada en marxa.

Es tracta de la instal·lació d’un punt de recàrrega públic per a vehicles, instal·lat en l’aparcament del Mercat Municipal l’Almara, al carrer Bernat i Baldoví, gràcies a la subvenció que el municipi ha rebut de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) dins del programa Estalvi i Eficiència Energètica en el Transport.

El punt té una potència de càrrega de 22kW per presa i, en estar instal·lat en la via pública, serà possible la seua utilització per part de qualsevol ciutadà de manera lliure, accedint des de la plataforma Electromaps. El punt permetrà la recàrrega semiràpida de dos vehicles de manera simultània mitjançant presa Tipus II (Mennekes IEC62196)

Aquesta nova mesura s’ha posat en marxa des de l’Oficina de Sostenibilitat Local del Consistori, dirigida des de la regidoria de Medi Ambient per la Regidora Lluna Àrias.