Cap de setmana de competició per als tres equips masculins del Club Waterpolo Burjassot

19 gener 2015|Burjassot

A pesar que els resultats no han acompanyat, el Club Waterpolo Burjassot ha viscut un intens cap de setmana de competició en el qual els tres equips masculins del club han donat el millor de si en la Piscina Coberta Municipal de Burjassot.

El primer dels partits enfrontava al Club Waterpolo Burjassot Absolut B, al qual pertany la foto que acompanya aquesta informació, contra el CW Castelló C. Els de Burjassot van caure derrotats per 19 a 4 punts malgrat el bon ritme demostrat en els dos primers temps. Els gols d’Iñaki Cifuentes, Javi Arufe i Cayetano Ferrandis no van ser suficients per guanyar el primer partit contra el Castelló, però van mostrar el bon fer de l’equip i el seu gran treball en la piscina.

L’equip infantil també va caure derrotat, 4 a 17, davant el Castelló. Malgrat la derrota, Ana Cortés, l’entrenadora de l’equip, se sentia contenta, ja que l’equip va realitzar un bon partit, destacant la labor dels dos porters suplents, “un gran esforç per part de tot l’equip i importants gols d’Álex Mati, Eloy Carbonell i Yole Martínez”, tal com han assenyalat fonts del club.

Finalment, l’equip Absolut A també va recollir una derrota contra el Castelló B, encara que amb un resultat final molt ajustat, 6 a 8 favorable als visitants, que van marcar els gols de la victòria en els últims minuts del partit. La derrota dels de Burjassot va ser “polèmica”, segons fonts del club, ja que “les decisions arbitrals i la tensió d’alguns jugadors del CW Castelló va fer que l’últim quart del partit fóra decisiu per al resultat final”. Malgrat açò, els burjassoters inauguraven el marcador amb un gol d’Héctor Cortés, que marcaria un segon gol en el desenvolupament de la trobada. Iñaki Cifuentes, Agustín Montsó, Jose Jaime Arufe i el nou fitxatge, Rubén Romero van ser els encarregats de la resta dels punts.