L’adaptació de ‘Los Miserables’ arriba al Centre Cultural Tívoli de la mà de l’Agrupación Musical Los Silos

6 maig 2024|Burjassot

Des de 18/05/2024 fins a 26/05/2024

Los Miserables

Porten més d’un any preparant un dels espectacles més bonics i alhora impressionants que albergarà el Centre Cultural Tívoli enguany. Més d’un any d’assajos, proves de vestuari, afins de veu, esforç i, sobre tot, ganes de fer gaudir a la ciutadania de Burjassot d’una adaptació de Los Miserables que esperen que es quede sempre gravada en les retines del públic.

L’Agrupación Musical Los Silos, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Cultura, dirigida per Javier Naharros, posarà en escena l’adaptació de Los Miserables en quatre sessions: 18, 19, 25 i 26 de maig, a les 19.00 hores, en el Tívoli.

La Regidoria de Cultura diposa de 120 entrades per sessió, per al públic general. Les persones interessades a veure la representació podran arreplegar-les a la Casa de Cultura a partir del dijous 9 de maig, de 9.00 a 14.00 i de 17.30 a 19.30 hores fins que s’esgoten. S’entregaran dos entrades per persona de manera gratuïta.

PROGRAMA ‘LOS MISARABLES’

Sota la direcció artística de Francisco Piñero i Miguel Francés, prop de 40 cantants, acompanyats de la Banda Simfònica de l’Agrupació i del pianista Carlos Moreno, escenificaran esta genial novel·la del poeta i escriptor francés Víctor Hugo publicada en 1862 i considerada una de les obres més importants del segle XIX. El text, d’estil romàntic, planteja per mitjà del seu argument una discussió sobre el bé i el mal, sobre la llei, la política, l’ètica, la justícia i la religió.

Una representació única que, amb tota seguretat, no deixarà indiferent al públic assistent.