Carmen Alberola dona a la Biblioteca d’Adults diversos exemplars del seu llibre, “Carola atormentada”

22 juliol 2022|Burjassot

Donación Carmen Alberola

La Biblioteca d’Adults de Burjassot compta, des de fa unes setmanes, amb el llibre “Carola atormentada”, donat per la seua autora, Carmen Alberola, perquè totes i tots els burjassotenses puguen descobrir el llibre i delectar-se amb la seua lectura.

La donació del llibre va tindre lloc en la pròpia Biblioteca d’Adults, on la mateixa Carmen va fer lliurament dels diversos exemplars al regidor de Cultura i Joventut, Javier Naharros.

“Carola atormentada” és un llibre autobiogràfic basat en una història real que té com a protagonista a Carola, una dona que manté una lluita constant amb els seus sentiments i se sent turmentada.

Nascuda a València, però resident a Burjassot des que es va casar, fa 42 anys, Carmen es considera una persona plena d’inquietuds, il·lusions i metes per complir. Les seues aficions tenen molt a veure amb les arts i la creativitat. Pintura, escriptura, lectura, cinema, teatre, opera, música… És autodidacta i ha participat en diferents concursos de relat curt i poesia, un d’ells, a Burjassot.