Carmen Llopis i Sonia Martínez, professores de l’IES Federica Montseny, viatgen a Creta amb el projecte Erasmus Escolar

27 desembre 2022|Burjassot

IES Federica Montseny en Creta

Dins del projecte Erasmus+ Escolar, les professores de l’IES Federica Montseny, Carmen Llopis i Sonia Martínez començaven aquest curs escolar a Creta, participant en un job shadowing que han estat preparant, al costat del centre 10th Sènior School de Heraclion, de la citada ciutat, des de fa uns mesos.

Tal com han informat des del centre burjassoter, “han sigut uns dies en què el nostre professorat ha aprofitat per a aprendre noves maneres de fer que l’alumnat es trobe més motivat, nous mètodes d’aprenentatge i en els quals els llaços ja establits amb el centre cretenc s’han afermat encara més”.

A més de tot allò relacionat amb la part acadèmica, els amfitrions van portar a les participants en l’activitat a llocs tan emblemàtics de la ciutat com la tomba del famós escriptor cretenc Nikos Kazantzakis o el museu de El Greco. Sens dubte, han sigut uns dies que les professores no oblidaran i que repercutiran molt positivament en l’alumnat del centre burjassoter gràcies a tot allò que han aprés.