Cartellera de luxe a Burjassot per a Setmana Santa amb ‘Los tipos malos’, ‘Canallas’ i ‘La peor persona del mundo’

11 abril 2022|Burjassot

Des de 15/04/2022 fins a 18/04/2022

És Setmana Santa i arriben les conseqüents vacances de Pasqua per a tots els menuts i molts adults de la casa. Per això, el cinema Tívoli de Burjassot ha preparat una variada programació amb tres pel·lícules de recent estrena que tindran les seues projeccions, del 15 al 18 d’abril. El menú cinematogràfic consta de l’última producció de Dreamworks, Los tipos malos; de la comèdia espanyola Canallas i d’una comèdia diferent i fresca que ha rebut l’aplaudiment de la crítica: La peor persona del mundo.

Per a públic infantil i familiar arriben al Tívoli Los tipos malos, una pel·lícula repleta d’acció signada per Dreamworks Animation, els protagonistes de la qual es debaten entre submergir-se en l’adrenalina que produeix continuar anant de “dolents” o apostar per la seua empresa més ambiciosa però també més diícil: portar-se bé. Basada en la reeixida sèrie de novel·les gràfiques The Bad Guys, creada per Aaron Blabey, Los tipos malos tindrà les seues projeccions al cinema Tívoli el divendres 15 i el dissabte 16, a les 19.30 h i també el diumenge 17 i el dilluns 18 d’abril, a les 16.30 h.

La pel·lícula narra les peripècies de cinc famosos delinqüents que, després d’un colp que no ix tan perfecte com esperaven, tractaran de realitzar el seu pla més complicat fins hui: aconseguir portar-se bé. Ells són el Senyor Llop, líder del grup; el senyor Serp, el senyor Tauró, el senyor Piranya i la senyoreta Taràntula. Dins d’una trama amb un ritme digne d’una cinta d’acció i atracaments per a adults, Pierre Perifel, el seu director, acosta el cinema d’aquest gènere als més xicotets de la casa.

I d’uns tipus dolents que volen ser bons a uns vertaders Canallas, una comèdia made in Spain, dirigida per l’actor i també cineasta Daniel Guzmán, que es projectarà en el Tívoli, el divendres 15 i el dissabte 16, a les 22.30 h. Luis Tosar i Joaquín González, actor no professional aquest últim, protagonitzen la segona cinta de Guzmán com a director qui, al seu torn, completa aquest trio de canalles. La cinta presenta a Joaquín, Brujo i Luismi, tres canalles de barri, que tornen a trobar-se després de vint anys. Brujo i Luismi segueixen sense ofici però amb algun benefici, mentre que Joaquín s’ha convertit en un important empresari. O almenys això pensa ell. A les seues 47 primaveres, Joaquín continua vivint en el barri de Orcasitas a casa d’Esther, la seua mare, al costat de Brenda, la seua filla, campiona de yo-yó i Chema, el seu germà menor, soldador i mestre “Wing Chun”. La vida de Joaquín i de la seua mare funciona més o encara sort fins que un dia funciona pitjor quan reben una notificació del jutjat informant-los de l’embargament de la seua casa, per un préstec de Joaquín que Esther va avalar. Joaquín intentarà aconseguir els diners per a evitar el desnonament però les brillants idees de Brujo i Luismi acabaran afonant a Joaquín encara més en la misèria.

Finalment, el cinema Tívoli acollirà també, en la seua programació de Setmana Santa, una pel·lícula noruega que està causant sensació entre el públic i la crítica. Es tracta de La peor persona del mundo, que es projectarà el diumenge 17 i el dilluns 18 d’abril, a les 19.30 h. Dirigida per Joachim Trier i protagonitzada per Renate Reinsve (Premi a Millor Actriu en el Festival de Cannes), La peor persona del mundo ha optat a l’estatueta a Millor Pel·lícula Estrangera i a Millor Guió original. Es tracta d’una comèdia la protagonista de la qual és Julie, una dona de 30 anys que, malgrat parer que porta una vida fabulosa i feliç, es troba immersa en una crisi existencial que li genera més d’un maldecap. Julie s’enfronta a una mar de dubtes, i no està segura del que realment vol per al seu futur. El que sí que sembla tindre clar és que no està disposada a fer un pas més en la relació amb el seu actual parella i que no se sent preparada per a formar una família. Aquesta situació l’espenta als braços d’un altre home, creient que en ell pot trobar les respostes a les seues preguntes. Però res més lluny de la realitat…

A través d’http://cultura.burjassot.org/ es poden consultar els horaris de totes les pel·lícules, així com adquirir les entrades telemàticament, a un preu únic de 4 euros. També es poden adquirir les entrades la taquilla des d’una hora abans de l’inici de la projecció. Les pròximes pel·lícules que aterraran al cinema local, durant la segona setmana de Pasqua, del 22 al 25 d’abril, són La ciudad perdida, Belfast, i les reposicions de Sonic 2 i Los tipos malos.