Les Biblioteques Municipals llancen un sorteig en les xarxes socials per a celebrar el Dia del Llibre Infantil y Juvenil

30 març 2022|Burjassot

Libros

Les Biblioteques Municipals de Burjassot volen que el mes d’abril siga molt especial. Per aquest motiu, a les seues activitats d’Animació Lectora i de foment de la lectura del mes d’abril, s’han afegit dos sortejos en les xarxes socials amb els quals els participants, grans i menuts, podran guanyar dos lots de llibres, recomanant les seues lectures favorites i, al mateix temps, puguen descobrir noves lectures.

El primer sorteig, per a commemorar el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, s’inicia el 30 de març, i estarà actiu fins al dimecres 6 d’abril. Participar és molt fàcil: només cal seguir els comptes oficials de Facebook de la Casa de Cultura i d’Instagram, @cult.burjassot, punxar en “m’agrada” a la publicació que s’ha creat per al sorteig i etiquetar, en el mateix comentari, a dues persones que els agrade llegir. Així mateix, cal recomanar un llibre infantil o juvenil.

El 7 d’abril, tindrà lloc el sorteig dels lots de llibres, un de temàtica infantil/juvenil i un altre per a adults en totes dues xarxes socials, on es publicaran els guanyadors d’aquest.

A més, cal estar molt atents a les xarxes de Cultura de l’Ajuntament de Burjassot ja que, per a commemorar el Dia Internacional del Llibre, el 23 d’abril, tindrà lloc el segon dels sorteig del mes.