CEMEF gestiona les ajudes concedides per LABORA a 19 emprenedors i emprenedores de Burjassot

20 octubre 2021|Burjassot

CEMEF- Labora

L’Àrea de Promoció Econòmica de CEMEF SLU, l’empresa pública de l’Ajuntament de Burjassot, ha sigut l’encarregada en el municipi, un any més, de gestionar amb els seus plans de viabilitat, les ajudes concedides per LABORA (Servei Valencià d’Ocupació i Formació) als nous emprenedors i emprenedores que es van constituir com a treballadors i treballadores autònoms en el període comprés des de l’1 de gener de 2021 fins a l’1 de setembre de 2021.

Promoció Econòmica és la gestora del punt PAE i l’encarregada de realitzar els plans de viabilitat perquè pertany al Mapa d’Entitats i Serveis a l’Emprenedoria de la Comunitat Valenciana. És el quart any que CEMEF SLU presta aquest servei. Aquest Mapa situa el conjunt d’entitats i serveis que, principalment en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, donen suport a l’emprenedoria innovadora a través de tota la “cadena de valor”, abastant serveis que van des de la motivació i creació de vocacions empresarials, fins a la innovació, la internacionalització i/o el ràpid creixement empresarial.

Un total de 19 emprenedors i emprenedores han utilitzat el servei que ofereix CEMEF SLU dins del Mapa d’Entitats, des d’el mes de febrer passat, quan es va publicar la subvenció, fins al tancament de termini, l’1 de setembre i tots i totes han complit les seues expectatives.

El servei ofereix l’estudi i suport per al desenvolupament de Plans de Viabilitat, bé per a si mateixos en el marc del desenvolupament de la idea empresarial, bé per a tramitar la sol·licitud de foment de l’ocupació autònoma de LABORA. Cadascuna de les ajudes sol·licitades oscil·la entre els 2.000 i els 4.500 euros depenent de les característiques de l’emprenedor/a i de la seua idea empresarial.