CEMEF SLU, LABORA i Fundació Florida desenvolupen la primera jornada dins del programa “Labora Emprén Capacitació”

3 març 2023|Burjassot

Jornada CEMEF Labora

CEMEF SLU, l’empresa pública dependent de l’Ajuntament de Burjassot, des de l’àrea de Promoció Econòmica, s’ha sumat al programa “Labora Empren Capacitació”, gestionat per la Fundació Florida, de la mà de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball; un programa en el qual participen Labora i la direcció General d’Emprenedoria i Cooperativisme, i al qual també s’ha adherit l’empresa de Burjassot.

La primera sessió, que va tindre lloc el passat febrer, va servir per a facilitar als participants diferents eines de cara a assentar les idees que volen desenvolupar i concretar una mica més el seu negoci.

L’objectiu d’aquest programa és detectar a les persones amb inquietuds emprenedores, valorar els seus possibles projectes i donar-los suport en la seua creació i consolidació per a fomentar l’emprenedoria en la Comunitat Valenciana. A més, el programa també es desenvolupa en Centres de Formació Professional, en els Cicles de Grau Superior, amb la idea d’inicitar l’alumnat per a optar per l’emprenedoria com un camí en el seu futur laboral.

Les persones participants, a més de treballar sobre una idea de negoci, analitzen les seues capacitats i habilitats emprenedores. Per a això, s’ha generat una eina per a reconéixer el talent, a través de la qual es passa un primer filtre de viabilitat i s’ajuda a crear un document on es recullen els aspectes bàsics d’una idea de negoci.

“Labora Emprén Capacitació” està dirigit a la socialització de l’emprenedoria i a les seues fases més incipients.