Prop de 500 contribuents de Burjassot van fraccionar els seus pagaments amb l’Ajuntament en 2017

5 març 2018|Burjassot

impuestos

L’Ajuntament de Burjassot modificava el passat any la distribució de cobrament d’impostos, ampliava els terminis de fraccionament i suprimia la quantitat mínima a fraccionar. Mesures, totes elles “pensades per a ajudar en tot el possible al ciutadà, ja que permeten un notable alleujament en les economies familiars en fer més còmoda l’obligació de fer front al pagament dels impostos municipals”, tal com ha assenyalat l’alcalde de Burjassot, Rafa García.

En el cas del fraccionament d’impostos, el Consistori ampliava els terminis en els quals es poden pagar els impostos amb l’objectiu de beneficiar encara més a la ciutadania i evitar desemborsaments onerosos. Al mateix temps, suprimia l’import mínim establert per a poder acollir-se a aquest fraccionament que, anteriorment, era de 200 euros anuals. D’aquesta manera, els veïns i les veïnes de Burjassot podien fraccionar la quantitat que desitjaren.

Així, en aquest 2018, i acollint-se a la mesura engegada per l’Ajuntament el passat any, seran 470 veïns i veïnes del municipi els qui faran front al pagament dels seus impostos de manera fraccionada en set terminis.

La mesura adoptada per l’Ajuntament “ha sigut molt bé rebuda per la ciutadania, ja que hem notat un augment considerable de la petició de fraccionament de pagaments, passant dels 129 del 2016, als 470 de 2017. Aquestes xifres testifiquen que es tracta d’una gran mesura econòmica per als ciutadans de Burjassot amb els quals em vaig comprometre personalment a dur-la a terme”, en paraules de l’alcalde de Burjassot, Rafa García.