Prop de setanta professionals participen en les Jornades de Neurodesenvolupament en la Infància, organitzades per la regidoria d’Educació

5 novembre 2019|Burjassot

Jornadas

La setmana passada van finalitzar, en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado de Burjassot, les Jornades de Neurodesenvolupament en la Infància, que es van celebrar, els dies 16,17 i 29 d’octubre, impulsades dins del programa d’accions formatives que s’estan duent a terme des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, amb la regidora Manuela Carrero al capdavant i dirigides a tota la comunitat educativa del municipi.

En aquesta ocasió, les Jornades s’han orientat cap a la prevenció en edats primerenques i s’han dirigit als professionals que intervenen en els primers anys d’escolarització: primer i segon cicle d’Educació Infantil i primer i segon d’Educació Primària així com als professionals que intervenen, de forma directa, amb menors de 0-8 anys, des d’altres àmbits. En total, les Jornades de Neurodesenvolupament  en la infància han comptat amb la participació de 65 professionals de les àrees educativa, social i sanitària.

En la primera sessió, les Jornades van ser inaugurades per Yolanda Andrés Bonell, regidora responsable de l’Àrea de Benestar Social, Protecció dels Drets de la Infància, Transparència i Participació Ciutadana. Les jornades han sigut impartides per Lorena Rodríguez González, neuropsicòloga i psicòloga clínica, experta en Neuropsicologia clínica i acreditada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana.

Al llarg de les jornades, els professionals que les van seguir van abordar nombrosos continguts relacionats amb el neurodesenvolupament en la infància, així com un extens material pràctic.