Claudia protagonitza el huité episodi de “Burjassot para taula” amb un dels plats argentins més populars

22 febrer 2019|Burjassot

Burjassot para taula 8

Al huité episodi de “Burjassot para taula”, la protagonista és Claudia, una burjassotera amb arrels argentines, qui explica com preparar un dels plats típics del seu país d’origen: unes “empanadas argentinas”.

En aquest nou episodi, “Burjassot para taula” realitza un viatge a la província argentina del Chaco, ben prop del Paraguai per tal de conèixer els costums d’aquella regió que banya el riu Paraná, com el seu concurs nacional de pesca en aigua dolça, la tradició de beure “hierba mate” i els rituals del famós “asado” argentí. Amb aquesta recepta de Claudia, els espectadors descobriran la riquesa de l’eclèctica cuina argentina, que té essències de la cuina europea i de la cuina indígena americana.

Al web d’AVIVA, es pot trobar un apartat específic per a aprendre valencià i també la recepta completa de les “empanades”, a banda d’altres curiositats.

 “Burjassot para taula” és un projecte culinari que descobreix els lligams amb els veïns i veïnes de Burjassot, procedents de cultures diferents. Està realitzat per l’Agència de Promoció del Valencià, AVIVA Burjassot, dirigida per la regidora Maria Viu.