Comença la campanya de vacunació contra la grip 2021/2022

27 octubre 2021|Burjassot

Campaña gripe 2

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat la campanya de vacunació contra la grip 2021/2022, una campanya que també es desenvoluparà en els centres de salut de Burjassot.

Tal com han indicat els centres de salut, les persones que hagen de rebre la vacuna seran avisades per telèfon per part dels professionals sanitaris que els indicaran el dia, l’hora i el centre de salut al qual han d’anar per a rebre-la. Durant les primeres setmanes, la campanya estarà dirigida a les persones majors de 70 anys i, a partir del 18 de novembre, es procedirà a la vacunació de persones de 69 a 65 anys i menors de 65 anys que estiguen en els grups de risc, amb cites a través de la web o l’App de la conselleria de sanitat, presencial o telefònicament.

Info Campaña Gripe

En el cas de la primera franja d’edat de vacunació, majors de 70 anys i en altres casos que ho precises, es vacunarà també de la dosi de reforç contrav la COVID-19.

Si no es pertany als grups de risc, les persones interessades a posar-se la vacuna podran rebre-la a partir de l’1 de desembre en el seu Centre de Salut, sol·licitant cita prèvia per les mateixes vies.

La vacunació es durà a terme en els dos Centres de Salut de Burjassot, de dilluns a divendres, en horari de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 19.00 hores.