Comencen les celebracions del Centenari de la Llar Sequera

5 febrer 2018|Burjassot

Hogar Sequera 1
Hogar Sequera 2
Hogar Seuquera 3
La Capella de la Llar Sequera de Burjassot va acollir, en la vesprada del passat diumenge 4 de febrer, una multitudinària i solemne eucaristia amb la qual es van donar per iniciades les celebracions del centenari de l’arribada a la ciutat de les “Hermanitas dels Ancians Desemparats” i la posterior fundació de l’asil Sequera. Les celebracions s’estendran al llarg d’enguany i culminaran a principis del 2019.

Amb la presència de l’alcalde, Rafa García, del regidor de Festes, Manuel Pérez Menero, del Cap de la Policia Local i del Cap del Parc de Bombers, la solemne eucaristia d’acció de gràcies va estar presidida pel cardenal Antonio Cañizares Llovera, qui va estar acompanyat del rector de la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel, Javier Chismol Abad i del director del Col·legi Major Sant Joan de Ribera, Santiago Pons, a més d’altres rectors de diferents parròquies de la ciutat i vinculats a la Llar Sequera. Les Germanes dels Ancians Desemparats que actualment regenten la Llar Sequera, nombroses dones residents, així com familiars i persones vinculades a aquesta centenària residència de Burjassot, van aconseguir omplir la capella.

La fundació de la Llar Sequera va ser possible gràcies a la generositat de Donya Mercedes Sequera Diez de Rivera, morta el 8 de gener de 1918. En el seu testament va disposar que desitjava deixar un record de caritat en el poble de Burjassot i donar compliment al piadós desig de la seua difunta germana, Donya Carolina Sequera, que s’instal·lara en el poble un asil de les “Hermanitas dels Ancians Desemparats” i que rebera elo nom de “Asil Sequera”.

El dia 4 de cada mes, durant tot l’any, en la capella de la Llar Sequera, se celebrarà una eucaristia per diverses intencions.