Comprar en el Mercat Municipal L’Almara té premi pel Dia del Pare

19 febrer 2021|Burjassot

Día del Padre en Mercado L'Almara 2021

El Mercat Municipal L’Almara de Burjassot vol celebrar amb tots els seus clients el Dia del Pare d’una manera molt especial, repartint diferents premis entre els seus usuaris i usuàries. La campanya, organitzada per CODEMER, l’associació de comerciants del Mercat, compta amb la col·laboració de PC Logic informàtica i de Caixa Popular. Així mateix, des de la regidoria de Comerç i Mercats, dirigida per Rosa Coca, a través de CEMEF, es dona suport a aquesta campanya de foment del comerç local.

A totes aquelles persones que realitzen les seues compres aquests dies en els comerços del Mercat se’ls donarà un tiquet que hauran d’emplenar amb les seues dades i depositar-lo en l’urna que estarà instal·lada en el recinte. L’urna s’obrirà el dimarts 16 de març per a realitzar el sorteig dels diferents premis que s’entregaran i que es donaran el dijous 18 de març.

El primer premi és una Smart TV 43” i 4K, el segon premi, una Tauleta de 32 GB, el tercer premi un Telèfon intel·ligent SPC de 32 GB de memòria interna i, finalment, se sortejaran cinc polseres d’activitat 5 ATM Huawei.