Comunicat de l’Ajuntament de Burjassot referent a l’agressió al regidor de Compromís, Àngel Vázquez

20 desembre 2019|Burjassot

Mosaico-Escudo-Ayuntamiento.jpg

L’Ajuntament de Burjassot, a través del seu alcalde, Rafa García García, i després del coneixement de l’agressió homòfoba que ha patit aquesta nit a València el regidor de Compromís de Burjassot, Àngel Vázquez, condemna rotundament els fets que han succeït, i reprova l’agressió que Vázquez ha patit.

En paraules de l’alcalde de Burjassot, “és inadmissible la violència de qualsevol forma, però encara és més inadmissible la violència per qüestions de gènere o sexe, ja que la llibertat de les persones és el nostre bé més valuós. La intolerància sobre aquest tema és inadmissible, i els intolerants, que òbviament tots sabem ja qui són, no tenen cabuda en aquesta societat, perquè en la nostra societat, homes i dones han de poder caminar pel carrer amb total seguretat a l’hora que vullguen, sense tindre por o estar condicionats per l’aspecte físic o condició sexual”.

Des de l’Ajuntament, enviem tot el nostre suport i ànim al nostre regidor, Àngel Vázquez, i a la seua formació política, Compromís, desitjant-li una ràpida recuperació i posant-nos a la seua disposició en el cas que siga necessari”, finalitza l’alcalde.