Es pot demanar cita prèvia, des del divendres 5 de juny, per a l’obtenció o renovació del DNIe o passaport a Burjassot

2 juny 2020|Burjassot

renovación dni

De manera progressiva i gradual des del passat 27 de maig, tal com han informat des del Ministeri de l’Interior, la Policia Nacional està reiniciant el servei de cita prèvia per a l’obtenció o renovació del DNIe o passaport a través de la pàgina oficial www.citapreviadnie.es, per a tots aquells territoris que es troben en la Fase 2 del Pla de transició cap a la nova normalitat. També es pot telefonar al 060.

La cita prèvia es podrà sol·licitar en la citada web a partir d’aquest divendres, 5 de juny.

Els ciutadans que decidisquen renovar els seus documents a Burjassot, hauran d’acudir a renovar-los o obtindre’ls, al carrer Josep Carsí, 10 de 8.30 a 14.30 hores, a partir del dilluns 8 de juny, sent indispensable haver sol·licitat cita prèvia. Hauran d’acudir a la cita puntualment, segons l’hora triada per ells mateixos, proveïts de mascareta, amb l’import exacte en metàl·lic de la taxa, 12€ en el cas del DNIe i 30€ en el cas del passaport, i de manera individual, a excepció de les expedicions a menors o persones que necessiten acompanyament.

Es recorda que la validesa de tots els Documents Nacionals d’Identitat que hagen caducat des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma, dissabte passat 14 de març, es prorrogarà durant un any, fins al dia 13 de març de 2021.