Concert de Taburete en l’Auditori de Burjassot

28 març 2017|Burjassot

Dissabte que ve 1 d’abril, la banda Taburete actuarà en concert a Burjassot. La banda barcelonina, nascuda en 2014, ha obtingut un increïble nombre de joves seguidors en poc temps i, ara, arriben a Burjassot per a presentar el seu segon disc d’estudi, “Dr. Charas”. El concert és per a tots els públics però, ja que Taburete té una gran quantitat de públic adolescent, els menors de 16 anys hauran d’assistir acompanyats de pares, mares o tutors legals.

El concert començarà a les 21 h, encara que a les 19:3 0h, l’Auditori de la Casa de Cultura obrirà les seues portes per a anar acollint a tots els fans de Taburete. Les entrades, les quals ja quasi s’han esgotat, tenen un preu de 18 euros, en venda anticipada i de 20 euros en taquilla; unes entrades que continuen a la venda i que poden adquirir-se en www.entradasaatualcance.com i en www.notikumi.com .

Taburete es va crear en 2014 i l’estil de la seua música es podria classificar com a pop, amb moltes influències que van des del rock, les ranxeres, la rumba, etc. Tal com els integrants de la banda es defineixen, ells fan “electrochotis”, amb tocs de New Age, però tranquil. Van llançar el seu primer àlbum autoeditat i anomenat “Tres tequilas” al setembre de 2015, conformat per nou cançons i en format acústic. El seu acolliment per xarxes socials i plataformes digitals va ser tan potent que les seues cançons es van convertir en un fenomen viral, amb més de deu milions de reproduccions en Spotify. Al novembre de 2016, Taburete va tornar a apostar per l’autoedició muntant el seu propi segell discogràfic, Voltereta Records, amb el qual ha llançat el seu segon recopilatori: “Dr. Charas”. Amb aquest disc i amb temes de l’anterior, arribaran a Burjassot per a donar-ho tot.

El concert es realitza a Burjassot a través de la via de cessió d’instal·lacions municipals de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot.