Concert dels mítics The Beach Boys a Burjassot

2 juny 2017|Burjassot

Des de 21/06/2017 fins a 21/06/2017

Concierto Beach Boys 21-06-2017

El pròxim dia 21 de juny se celebra el Dia Internacional de la Música i a Burjassot se celebrarà amb un concert que farà història. En el marc de la gira de celebració del seu 50 aniversari, The Beach Boys aterraran en l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot per al plaure dels milers de fans que s’espera que es reunisquen en el recinte municipal. Per a celebrar el seu 50 aniversari, els membres fundadors de The Beach Boys s’han tornat a reunir per a oferir una gran gira internacional amb la qual presentaran un nou àlbum d’estudi, That’s Why God Made The Radio, a més de fer un extens repàs als grans èxits que han marcat la seua carrera professional.

L’empresa promotora que s’encarrega de portar a The Beach Boys a Burjassot és Producciones Los chicos de la playa i la programació d’aquest concert en la localitat s’emmarca en el programa de cessió d’instal·lacions de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot (IMCJB).

Les entrades per a assistir al concert de la banda californiana, amb diferents preus, estan a la venda en Notikumi i en Movingtickets. Les portes de l’Auditori (C/Pintor Goya,4) s’obriran a les 20:30 h.

The Beach Boys és una de les bandes més importants de la història de la música moderna. Creada en la ciutat nord-americana de Hawthorne (Califòrnia) l’any 1961, va ser el grup més representatiu de l’estil de vida californià dels anys seixanta, així com també de la música i cultura del surf de l’època. Durant els anys seixanta rivalitzaren amb The Beatles en cada disc publicat pel tron de millor banda del moment. Cançons com Wouldn’t it be Nice, Surfin’ O.S.A, God Only Knows, Good Vibrations són solament alguns dels temes que s’han convertit en himnes a l’alegria per a diferents generacions.

Liderats pel cantant original Mike Love i el teclista (i segona veu) Bruce Johnston, The Beach Boys tornen a pujar-se als escenaris de tot el món, completant la formació Jeffrey Foskett (guitarrista), Brian Eichenburger (baixista), Tim Bonhomme (teclista), John Cowsill (percussió/bateria) i Scott Totten (guitarrista). I entre els diferents i privilegiats escenaris del planeta, l’escenari de l’Auditori de la Casa de Cultura, serà un dels triats per a vibrar amb uns autèntics gegants de la història del pop.