Concert de Soledad Vélez, obert a la ciutadania, al Campus de Burjassot

9 novembre 2021|Burjassot

Des de 12/11/2021 fins a 12/11/2021

Concierto Soledad Vélez 12-11-2021

Un íntim concert de la cantant i compositora xilena Soledad Vélez, programat per a divendres que ve 12 de novembre, serà la primera de les nombroses cites amb la cultura que es pretén programar des del Campus Universitari de Burjassot de la Universitat de València. Cites amb les quals el Campus, eminentment de carreres i estudis de ciències, pretén dinamitzar un univers tan important i viu en la joventut com és la cultura i, al temps, obrir-se al propi municipi de Burjassot i a la seua ciutadania.

Organitzat des del Vicerectorat de Cultura i Esports, el concert de Vélez se celebrarà a la Sala Charles Darwin del Campus de Burjassot, a les 21h. L’aforament és limitat i l’entrada, amb un preu simbòlic de 2 euros, es pot reservar en aquest ENLLAÇ.

Soledad Vélez és una artista xilena establida a València en constant evolució. Va començar publicant àlbums de folk fosc en anglés i ha anat evolucionant d’aqueix folk fosc a una electrònica misteriosa (Dance and Hunt, Subterfuge 2016), per a després provar amb sons electrònics més lluminosos en el seu últim àlbum i amb un gran salt al castellà (Nuevas Épocas, Subterfuge 2018) i en els dos últims anys anar llançant diferents singles que incorporen ritmes i arranjaments propis de la música urbana i llatina (No Vuelvas en 2019 i Perverso en 2020). En 2020 a més , “Cromo y Platino” ha sonat en la sèrie Veneno.

Amb directes escruixidors, és un dels seus punts forts Vélez que no ha parat de tocar en sales, festivals de música i cinema, i trobades culturals (pandèmies al marge). Ara torna a pujar-se a un escenari i a oferir un dels seus esperats directes, al Campus i al municipi de Burjassot.