Consells per a gaudir de la Cavalcada dels Reis Mags

4 gener 2018|Burjassot

Recomendaciones Cabalgata

Des de la Policia Local de Burjassot i l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil, dirigides des de la Regidoria de Policia i Seguretat Ciutadana per Manuel Pérez Menero, s’està preparant l’operatiu que, el pròxim 5 de gener, va a vetlar per la seguretat de les i els veïns del municipi que acudisquen a la Cavalcada dels Reis Mags.

Un acte molt especial en el qual participen centenars de xiquets i xiquetes al costat de les seues famílies i que l’Ajuntament de Burjassot vol que gaudisquen amb la major de les seguretats.

Per aquest motiu, des de la citada Regidoria i perquè la Cavalcada discórrega sense cap problema, es recomana evitar el risc que qualsevol persona i especialment els xiquets puguen acostar-se a l’excés a les carrosses i patir algun possible contratemps. Per aquest motiu, es demana als adults que els acompanyen, que mantinguen en tot moment vigilats als xicotets perquè no es puguen despistar o perquè, en un acte incontrolat, se solten de les mans i s’aproximen a les rodes dels vehicles en moviment.

Es recomana una atenció constant dels més xicotets que han de situar-se darrere de les tanques de seguretat, en el recorregut que està fitat, i mantenir una distància prudencial amb les carrosses, respectant els cordons de seguretat establits per al públic.

Els adults han d’evitar que els xiquets es col·loquen prop de les carrosses per a arreplegar regals i caramels a fi de prevenir accidents i atropellaments.