Continuen les reunions i el treball a Burjassot, punt d’eixida de la Gira per la Infància 2018

9 maig 2018|Burjassot

EDUCACIÓN- Reunión Gira 8-05-2018

El mes de febrer passat començava a rodar a Burjassot la Gira per la Infància 2018, amb els primers contactes entre els representants del CIPI i l’Ajuntament del municipi, encapçalat pel seu alcalde, Rafa García, al costat dels tècnics d’educació del Consistori.

Han passat tres mesos de treball per a tots els agents implicats que aquest gran projecte arribe a tots els racons del planeta des de Burjassot, ja que el municipi és punt d’inici de la Gira, el 15 d’octubre, rebent a la caravana del bon tracte i celebrant el seu congrés en el Centre Cultural Tívoli. Un inici que portarà a tots els participants en el projecte a països com Portugal, el Marroc i Mèxic.

En aquests dies, amb l’objectiu de continuar perfilant les activitats i els diferents actes que se celebraran amb motiu de l’eixida de la Gira de la Infància 2018 des de Burjassot, l’alcalde de Burjassot, Rafa García, al costat de la regidora d’Educació, Olga Camps, s’han tornat a reunir amb els organitzadors de la Gira, concretament amb el voluntari Manel Fernández Roca, per a anar perfilant els actes que es prepararan per a tan important inici.

Està previst que la presentació de la Gira es realitze a Burjassot al llarg del mes de juny; una presentació en la qual s’espera comptar, com sempre, amb el suport del teixit associatiu del municipi. Després de la presentació, les següents dates a marcar en el calendari seran el 14 i el 15 d’octubre, dies d’intensa activitat per a tots els participants en el projecte.

La Gira per la Infància és un projecte pedagògic i social que té com a finalitat crear una nova cultura del bon tracte a la infància i l’any passat va comptar amb una expedició de més de 200 participants de diferents països, que van compartir les seues inquietuds i experiències en programes de participació infantil en diversos llocs del món. L’entrada de Burjassot en el projecte és un pas més dins del Pla Burjassot, Ciutat Educadora, impulsat des de la Regidoria d’Educació.