Convocat el IV Concurs de Narrativa Breu amb perspectiva de gènere Isabel de Villena

30 gener 2015|Burjassot

La Regidoria d’Espai Dona, dirigida per Lluna Àrias, ha fet públiques les bases del IV Concurs de Narrativa breu amb perspectiva de gènere Isabel de Villena, amb l’objectiu de continuar potenciant, reivindicant i sensibilitzant en matèria d’igualtat de gènere.

El concurs literari, al qual s’hauran de presentar obres originals i inèdites, en castellà o valencià, i amb una extensió màxima de 2.000 paraules en total, té oberta la participació fins al 31 de març de 2015 i, totes aquelles persones que vulguen participar en el mateix, poden fer-ho entregant les seues obres en la seu d’Espai Dona, c/ Colom, 40, de Burjassot, de dilluns a divendres de 9 a 15 h, o bé enviant un correu electrònic a serveidinamitzacio@ayto-burjassot.es. Els textos han de portar adjunt un document amb les dades personals de qui l’ha redactat: nom, cognoms, data de naixement, telèfon de contacte i DNI.

Els participants poden fer-ho en dues categories, juvenil per a persones de 16 a 20 anys, i adulta, amb edat superior a 21 anys. Els treballs que es presenten hauran de versar sobre la igualtat de gènere i es tindrà en compte en tot moment la cura per un ús no sexista del llenguatge. No s’admetran els relats que es presenten fóra de termini o que no complisca les bases del concurs.

Les persones premiades en cada categoria del concurs tindran com a premi un lot de llibres valorat en 60€ gentilesa de la llibreria Shalakabula de Burjassot i un CD gentilesa de la Universitat de València. A més, les dues persones premiades obtindran reconeixement mediàtic, ja que es publicaran els seus relats per l’acord entre l’Ajuntament de Burjassot i la Diputació de València.

 

Consulta les BASES