Quatre dotacions de la Policia Local i cinc de Bombers ajuden a sufocar un incendi en una vivenda

16 abril 2020|Burjassot

incendio Rajolar

Aquesta matinada, el 112 d’emergències rebia una comunicació avisant que s’havia iniciat un foc en una vivenda del Passeig del Rajolar de Burjassot. Des de la Policia Local de Burjassot i des del Parc de Bombers s’acudia ràpidament a la zona per a sufocar l’incendi i garantir la seguretat de les veïnes i els veïns de l’edifici en el qual s’havia declarat l’incendi.

En total, es van desplaçar cinc dotacions de Bombers i quatre de la Policia Local de Burjassot, les quals van procedir al desallotjament de l’edifici, de 30 vivendes, ajudant a prop d’un centenar de persones a eixir al carrer per a garantir la seua seguretat. Tots els veïns han pogut tornar ja a les seues cases després de comprovar els Bombers que no hi havia danys en cap d’elles, a excepció de l’afectada per l’incendi.

Els serveis sanitaris desplaçats també a l’incendi, una unitat de SVB, metge d’atenció primària i una unitat SAMU, van haver d’assistir a dues persones, una dona de 40 anys i un home de 39, per inhalació de fum. Tots dos van ser traslladats a l’Hospital Arnau de Vilanova.

Així mateix, la Policia Local de Burjassot va poder rescatar a un animal de companyia de la vivenda afectada per l’incendi, salvant així la seua vida.