Cultura 10, el projecte cultural de la Falla Mendizàbal, inaugura els seus actes el divendres 8 de novembre

4 novembre 2019|Burjassot

Des de 08/11/2019 fins a 08/11/2019

cultura 10 2019

La Comissió de la Falla Mendizàbal de Burjassot posa en marxa aquesta setmana, concretament el divendres 8 de novembre a les 21.00 hores, una nova edició del seu projecte cultural “Cultura 10”. Uns dies carregats d’activitats en els quals se succeiran els tallers, les xarrades o el teatre en una programació elaborada per la Comissió de manera molt cuidada, amb la col·laboració de la regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros.

Així, el divendres 8 de novembre, a les 21.00 hores, el Casal de la Falla acollirà la inauguració de “Cultura 10” per a donar pas, el dissabte 9 de novembre a les 11.00 hores al taller de doblatge per a la comissió infantil. Ja a la nit, a les 23.00 hores, tindran una visita nocturna a la València Misteriosa. El cap de setmana finalitzarà amb l’excursió que realitzaran a Anna el diumenge 10 de novembre i que inclourà un concurs fotogràfic.

Les activitats de la setmana vinent començaran el dimarts 12 de novembre a les 20.00 hores amb la xarrada-col·loqui “L’esport adaptat” en la qual es comptarà amb la participació de Pepe Marquina, president d’AVAPACE; José Arturo Gisbert, president d’ADERES, José Vicente Maties, vicepresident d’ADERES i Cintia Maties, coordinadora d’activitats i oci de l’entitat. El dijous 14 de novembre, la xarrada estarà a càrrec de Xemayo i versarà sobre art urbà. Serà a les 19.00 hores en el Casal de la Falla.

El teatre serà el protagonista del cap de setmana amb la posada en escena de l’obra “Moments”, adaptada i traduïda per Piedad Benlloch. Serà també en el Casal de la Falla a les 17.00 hores, el diumenge 17 de novembre.

I, per a finalitzar aquests dies d’activitat, el dimarts 19 de novembre a les 20.00 hores tindrà lloc la xarrada “València: abraçada a la mar i al Túria”, amb el pedagog i escriptor José Vilaseca com a ponent. L’última de les activitats programades tindrà lloc el dimecres 20 de novembre a les 20.00 hores. En aquest cas, es tracta d’una xarrada-exhibició sobre “Els balls valencians”, que estarà impartida per Luís Calderón. A continuació, es procedirà a la clausura de “Cultura 10”.