Daniela Mª Escurín Arocas, subcampiona d’Espanya Base aleví 2011 de gimnàstica rítmica

25 abril 2022|Burjassot

Daniela Escurín

Amb la volta a la normalitat de les competicions esportives, les i els esportistes de Burjassot comencen a collir nous èxits esportius. En aquesta ocasió, ha sigut el món de la gimnàstica rítmica el que ha aportat un nou triomf a una esportista de Burjassot.

Daniela Mª Escurín Arocas, del C.G.R Manises i fallera de la Comissió de la Falla Nàquera- Lauri Volpi de Burjassot, ha aconseguit el segon lloc en el Campionat d’Espanya base celebrat a Saragossa, medalla de plata, amb una nota de 19,767.

Daniela ha competit en aquesta cita esportiva en aconseguir la classificació en el Provincial i Autonòmic proclamant-se campiona Provincial i Autonòmica en modalitat individual categoria aleví 2011 amb l’aparell de maces.

La setmana passada, la joveníssima gimnasta competia en el Campionat d’Espanya gimnàstica rítmica Nacional Base enfrontant-se a 136 xiquetes de la seua categoria, i va aconseguir alçar-se amb la medalla de plata.

La Comunitat Valenciana és la que ha comptat amb un major nombre de gimnastes inscrites, amb un total de 223 xiquetes, seguida de Madrid i Catalunya.