Tania Jorques: “D’alguna forma, escrivint aquesta història, m’he sentit la protagonista i em feia il·lusió escriure el que a tots ens agradaria viure”

19 abril 2022|Burjassot

Tania Jorques

Et mira amb timidesa però, a través dels seus ulls veus a una dona valenta, amiga dels seus amics, discreta i que es llança a aconseguir els seus somnis. Bona prova d’això és el llibre que ja ha eixit a la venda, Vacaciones de ensueño, de Tania Jorques, una jove veïna de Burjassot que s’ha endinsat en el món literari amb una bonica novel·la romàntica.

Són molts els titulars que podrien eixir arran de l’entrevista que li hem fet a Tania però, potser, el que millor descriu la història que ens presenta, és el que acompanya aquest text. I, és que, qui no somia amb viure una bonica història d’amor en la seua vida?…

Per a Tania, la raó d’escriure aquesta novel·la va sorgir “arran d’un somni, un somni que cada dia anava cobrant més forma, cada nit anava afegint una mica més de la història i un dia durant el confinament, vaig decidir començar a escriure, a poc a poc anaven augmentant les pàgines, cosa que no podia creure, però va arribar el moment en el qual no podia parar d’escriure i vaig decidir continuar amb el que vaig pensar que es quedaria en una anècdota, fins que vaig aconseguir acabar d’escriure’l”, tal com ella mateixa assenyala.

Per a aquells que pensen que en la ment de Tania estava escriure un llibre, res més lluny de la realitat, “mai vaig imaginar escriure un llibre però quan vaig veure que podia aconseguir-ho, em motivava pensar que qualsevol dia podria estar la publicació, amb el meu nom, en l’aparador de qualsevol llibreria. També, dues amigues meues a les quals vaig deixar llegir la història em van animar a seguir” i, Tania no s’ha quedat ahi ja que, el seu entorn és la seua motivació i ja té preparada la segona part d’aquesta emotiva i bonica novel·la, “ara que ja tinc per la meitat la segona part em motiven les meues filles, veure la il·lusió amb la qual miren la portada del meu primer llibre”.

Tania presenta als lectors de Vacances de ensueño, una novel·la romàntica, “la història d’amor de María i Raúl, una història que d’una forma o una altra a tots ens agradaria viure. Vaig decidir que realitzaren un viatge inoblidable visitant ciutats que em transmeten la paraula amor. En aquesta història, a part de l’amor, també sorgeixen els típics problemes de parella que es viuen diàriament”.

Escriure aquesta novel·la “ha suposat tot un repte, ja que mai havia imaginat poder escriure un llibre. M’he demostrat que amb perseverança, il·lusió i imaginació es pot aconseguir, i em sent molt orgullosa d’això”. Per al dia de demà, Tania no descarta escriure algun conte infantil que ja té al cap.

Quasi dos anys de treball han tingut una gran recompensa, l’edició d’aquesta genial novel·la en la qual la mateixa Tania “d’alguna forma” s’ha sentit la protagonista ja que li “feia il·lusió escriure el que a tots, fins i tot a mi, ens agradaria viure”, la història d’amor de María i Raúl.