‘De Caperucita a loba’ i la reposició de Super Mario Bros, pròximes pel·lícules al cinema Tívoli

18 abril 2023|Burjassot

Des de 21/04/2023 fins a 23/04/2023

De caperucita a loba ok

Les Pasqües, que han portat amb si una completa cartellera, queden arrere però el cinema Tívoli de Burjassot s’ha guardat dos bons asos en la mànega per al penúltim cap de setmana d’abril, amb una programació que inclou la pel·lícula ‘De Caperucita a loba’ i la reposició de les reeixides aventures de Super Mario Bros, nouvingut a la pantalla gran.

Els nostàlgics del famosíssim personatge de Nintendo que es van quedar sense veure Super Mario Bros: la película, podran fer-ho el cap de setmana del divendres 21 al diumenge 23 d’abril, en tres sessions: el divendres i el dissabte, a les 19.30 h i també el diumenge, a les 16.30 h. Les aventures del lampista Mario i el seu germà Luigi i el seu afany per rescatar a la princesa, salvant per a això tot tipus d’obstacles i perills, ha aconseguit un èxit de taquilla aclaparadora, convertint-se de moment en l’estrena de l’any.

Per a completar la cartellera del cap de setmana, el cinema Tívoli proposa De caperucita a loba que tindrà les seues projeccions el divendres 21 i el dissabte 22, a les 22.30 h i el diumenge 23 d’abril, a les 19: 30 h. La comèdia, dirigida per Chus Gutiérrez compta entre els seus protagonistes amb Berto Romero, Elena Irureta, Antonio Resines, José Mota i Marta González de Vega. La pel·lícula planteja l’afirmació que una lloba és una caputxeta que ha aprés a riure’s de si mateixa. I aqueix és el major superpoder que existeix perquè quan ens convertim a l’humor, no hi ha res que puga fer-nos mal. Una història que demostra que tothom és patètic en l’amor però que aprendre a riure’s d’això, converteix automàticament el drama en comèdia i, per tant, a Caputxeta en lloba. El procés de conversió de Marta, la protagonista, li portarà diversos anys i diversos ‘homes’, des que decideix convertir-se en lloba fins que ho aconsegueix, perquè haurà d’aprendre que al riure no s’arriba evitant el bosc del drama sinó travessant-lo fins al fons.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema local tenen un preu únic de 4 euros i es poden adquirir, telemàticament, a través d’aquest ENLLAÇ i també, presencialment, en la taquilla del Tívoli des de mitja hora abans de l’inici de cada sessió.