Suspés el programa de termalisme en el Balneari de Montanejos, per l’estat d’alama

5 maig 2020|Burjassot

L’equip de dinamització de la 3a edat de l’Ajuntament de Burjassot, coordinat des de la regidoria de Majors, dirigida per la regidora Mª Ángeles Navarro, ha informat que el programa de termalisme, que anava a desenvolupar-se aquest mes de maig en el Balneari de Montanejos, ha quedat suspés a causa de l’estat d’alarma i a la situació de crisi sanitària.

Tal com han informat les tècnics de dinamització, des del Balneari es posaran en contacte amb les persones que es van apuntar al mateix i els indicaran el procediment que se seguirà per a la devolució del senyal entregat o bé, en el cas que al mes de novembre es poguera reprendre el programa, continuar deixant la quantitat a compte.

L’Ajuntament, des del citat departament, donarà de manera puntual tota la informació que vaja rebent sobre el programa per a mantindre informada a la ciutadania. Així mateix, aquelles persones que així ho necessiten, poden telefonar al 96 390 45 82 on les tècnics de l’àrea els donaran totes les dades segons es vagen actualitzant tant per part, tant del balneari com de la Generalitat.