“Déjame salir” i “Dos colegas al rescate”, pròximes estrenes en el cinema Tívoli

6 juny 2017|Burjassot

Des de 09/06/2017 fins a 11/06/2017

dos colegas al rescate

Després del pas de Jack Sparrow i els “Piratas del Caribe” per Burjassot, les aigües tornen a la calma en la pantalla del cinema Tívoli per a rebre dues noves estrenes cinematogràfiques, durant el pròxim cap de setmana de juny. Les aventures deixen pas, en aquesta ocasió, a la intriga del thriller “Déjame salir” i a l’animació per a tota la família de “Dos colegas al rescate”, que estaran en el Tívoli, del 9 a l’11 de juny.

El protagonista de “Déjame salir”, una genial combinació de terror, intriga i humor, segons la crítica, és Chris (Daniel Kaluuya), un jove afroamericà que ix amb una xica blanca. Ell se sent incòmode, ja que ella li convida a realitzar una escapada de cap de setmana al nord junt amb seus pares, Missy i Dean, els quals desconeixen la seua ètnia. Al principi, Chris pensa que el comportament complaent dels seus pares es deu al nerviosisme que els produeix la relació interracial de la seua filla, però a mesura que passen les hores, una sèrie de situacions cada vegada més inquietants li porten a descobrir una veritat inimaginable. Es tracta de l’òpera primera de Jordan Peele i ha rebut per part de la crítica elogis com “un thriller brillant i intel·ligent”, “atrevida i perturbadora” o “cruel i mordaç”. No recomanada per a menors de 16 anys, “Déjame salir” es projectarà el divendres 9 de juny i el dissabte 10 de juny, a les 22:30h i també el diumenge 11 de juny, a les 19:30h.

“Dos col·legues al rescate” també arriba al cinema Tívoli per a proposar una divertida estona de cinema per a tota la família. Aquesta comèdia infantil noruega, dirigida per Rasmus A. Sivertsen, compta la història de com dos despistats amics que viuen en un túnel de les vies de tren acompanyats del seu teixó acabaran salvant a la humanitat. Un improbable succés que es dóna quan decideixen ajudar a la filla d’un científic a rescatar al seu pare, segrestat per un vilà per a crear un sèrum que transformarà als humans en robots. “Dos colegas al rescate” es projectarà el divendres i el dissabte a les 19h i el diumenge, a les 17h.

Les entrades per a gaudir de totes les estrenes cinematogràfiques que inclou la programació del cinema Tívoli tenen un preu únic de 4 euros i poden adquirir-se des d’aproximadament una hora abans de cada projecció, en la mateixa taquilla del cinema.