Koopera agraeix que la ciutadania guarde a les seues cases les donacions de roba fins que finalitze l’estat d’alarma

30 març 2020|Burjassot

contenedores ropa y calzado

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, des del projecte social i medi ambiental de Koopera, al costat d’Arropa València, s’estan adoptant les mesures necessàries per a vetlar per la seguretat dels seus clients, treballadors, voluntaris i col·laboradors. Com no podia ser d’una altra manera, també tenen en compte a totes les persones que donen roba i calçat i la depositen en els deu contenidors repartits per Burjassot per a tal efecte.

Per aquest motiu, des d’aquestes entitats, encarregades de recollir la roba i el calçat que es depositen en els deu contenidors de què disposa Burjassot i que es destina a Càritas Diocesana, demanen a les persones que vullguen donar, tant roba com calçat, que guarden les seues donacions a casa mentre dure l’estat d’alarma, per a evitar les eixides al carrer i perquè tot allò que es vulga que es reutilitze es mantinga en perfecte estat.

Des d’Arropa València continuaran buidant els contenidors, perquè no s’acumule la roba que ja hi ha depositada i continuaran atenent les telefonades en el 620 87 26 73.

Estem segurs que amb l’esforç de tots en poc temps podrem frenar l’evolució de la COVID-19 i tornarem a la nostra vida normal i en aqueix moment, més que mai, els agrairem que tornen a fer les seues donacions en els contenidors de Càritas”, tal com han assenyalat des del projecte Koopera.