Diferents zones de Burjassot reben tractament contra la processionària

28 novembre 2019|Burjassot

Al llarg de la jornada de hui, 28 de novembre, es realitzaran diversos tractaments contra la processionària en diferents zones del municipi del municipi de Burjassot, per part de la Brigada Municipal d’Obres. Així, a partir de les 17h es procedirà a realitzar els tractaments contra aquesta eruga en els col·legis públics Fernando de los Ríos, Les Sitges (Villar Palasí) i El Pouet (Verge dels Desamparats). A partir de demà divendres, els centres educatius podran abordar la seua activitat escolar, en el seu horari lectiu habitual, sense cap mena de problema.

A partir de les 15h, es realitzarà el tractament als Parcs de la Granja (Fases 1 i 2), L’Eixereta, 8 de març, El Mirador i Vicente Ferrer, els quals s’aniran tancant conforme es vagen realitzant els tractaments de forma consecutiva, començant pel de La Granja i acabant pel de Vicente Ferrer. A més, també s’aplicarà el tractament en el Cementeri Municipal, a partir de les 18 h i en el Centre Social Díaz Pintado.

Així mateix, i ja de matinada, es realitzaran també tractaments en les zones obertes amb arbratge que es puguen veure afectades per la processionària.