Dotze alumnes de Primària i Secundària reben els Premis Extraordinaris al rendiment acadèmic de la Comunitat Valenciana

20 març 2019|Burjassot

Jorge Cano 4

Diferents col·legis i instituts de Burjassot estan d’enhorabona ja que alguns dels seus alumnes acaben de rebre els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic, corresponents al curs 2017-2018. Es tracta d’uns reconeixements atorgats per la Generalitat Valenciana, des de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Els premis d’Educació Primària, que van ser entregats el dimecres 13 de març en el Palau de les Arts, han sigut per a Jorge Cano Cortina, del CEIP El Pouet-La nostra Senyora dels Desemparats; Malena Icazatti di Caprio, del CEIP Miguel Bordonau; Mar Arazola Ferriol, Ariadna Fullana Jordan i Laura Martínez Belenguer, del CEIP Sant Joan de Ribera i Pablo León Vela, Adrián Sánchez Redondo i Olga Verdú Cañigueral, del CEIP Villar Palasí. Tots i totes han obtingut una puntuació de 10.

D’altra banda, i també amb una qualificació de 10, els alumnes d’Educació Secundària que han obtingut el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic són Antonio Zamora Martínez, del col·legi Joan XXIII; Lorena Domingo Tejerizo i Luis Ignacio Martí Marín, de l’IES Comarcal i Berta Molina Pérez, de l’IES Vicent Andrés Estellés. L’acte de lliurament va ser el passat 12 de març, també en el Palau de les Arts.