Dos alumnes del centre educatiu Joan XXIII estan a Europa gràcies a una Beca Erasmus

4 abril 2022|Burjassot

Patrick Gil Van Den Brande i Luis Ondo Ondo Angono, alumnes del curs del cicle superior d’Administració i Finances del centre educatiu Joan XXIII de Burjassot, han començat la seua formació en centres de treball de diferents empreses situades a Malta i a França.

Aquestes pràctiques s’engloben dins de les mobilitats d’estudiants per a pràctiques (SMP) concedides pel programa Erasmus +. Aquestes pràctiques tenen com a objectiu oferir als estudiants la possibilitat de realitzar activitats formatives i de cooperació fora d’Espanya, afavorir la inserció sociolaboral de l’alumnat que cursa FP en el centre burjassoter i fomentar l’ús de llengües estrangeres com a vehicle de col·laboració i participació en l’exercici de la ciutadania europea.

Així mateix, amb el desenvolupament del programa, també s’estableixen xarxes de cooperació internacional entre el centre de Burjassot i empreses en els àmbits de la Formació Professional de perfils professionals que s’imparteixen en el centre de Joan XIII.

Des del centre desitgen als dos alumnes tota la sort del món i que gaudisquen d’aquesta aventura educativa en la qual s’han embarcat.