Dos gimnastes del CGR L’Almara-Burjassot, plata i bronze en el Campionat d’Espanya Base

20 novembre 2020|Burjassot

Diana Zabolotna
Naira Martínez
Diana en podio

De Burjassot a Alfafar. I d’Alfafar al podi. Aquest ha sigut l’itinerari que han realitzat les gimnastes del Club de Gimnàstica Rítmica L’Almara de Burjassot, Diana Zabolotna i Naira Martínez, en el marc del Campionat d’Espanya Base Individual, que s’ha celebrat del 15 al 19 de novembre, en aquesta localitat de l’Horta Sud.

I és que, en la primera de les competicions oficials que en la disciplina de gimnàstica rítmica se celebra des que esclatara la pandèmia i es tirara el fre al calendari de competició, les gimnastes de L’Almara no han pogut entrar amb millor peu, sent el resultat dues medalles: plata per a la infantil Diana Zabolotna en pilota, convertint-se així en Subcampiona d’Espanya i bronze per a la benjamina Naiara Martínez, en mans lliures.

Des de L’Almara han volgut destacar el tarannà de les dues petites campiones que, “encara en un ambient molt fred i enrarit per la falta de públic i per totes les mesures sanitàries que se segueixen en l’àmbit esportiu, Diana i Naira s’han esforçat al màxim, han vençut les incomoditats, s’han adaptat a un ambient atípic en competició i així i tot, han aconseguit el podi”.

A partir de demà dissabte 21, arranca la segona fase de la Lliga de Clubs Iberdrola, on competirà l’equip de primera divisió de L’Almara amb sis gimnastes. Un equip en el qual, encara que en els últims dies ha hagut de ser modificat per raons derivades de la pandèmia, les seues entrenadores confien al màxim.