Dues noves activitats gratuïtes d’animació lectora centren les activitats de la Biblioteca Infantil els dies 10 i 12 de desembre

9 desembre 2019|Burjassot

Des de 10/12/2019 fins a 12/12/2019

Cuento de navidad sin navidad

La segona setmana de desembre serà intensa a la Biblioteca Infantil de Burjassot, amb dues noves vesprades gratuïtes d’animació lectora en les quals la celebració del Dia Internacional dels Drets Humans i dels Drets dels Animals, a més del Nadal, seran els fils conductors de les activitats.

El dimarts 10 de desembre tindrà lloc, a la Biblioteca Infantil, una animació per a commemorar el Dia Internacional dels Drets Humans i dels Drets dels Animals. A partir de les 18.00 hores, la tècnic encarregada de l’activitat reunirà els xiquets participants en la mateixa per a llegir un text relacionat amb totes dues commemoracions. Després de la lectura, i a través d’un joc de vertader i fals, descobriran quins són els drets dels animals i es realitzaran dibuixos dels animals favorits de cada participant; dibuixos que, una vegada acabats, mostraran a la Biblioteca i explicaran a través de la mímica.

La segona activitat de la setmana està programada per al dijous 12 de desembre quan tindrà lloc l’animació lectora “El árbol de Navidad sin Navidad”, en la qual es llegirà el llibre que porta el mateix nom de l’activitat i, a través del qual, els participants hauran de desenvolupar la seua imaginació i creativitat. En aquesta animació, que començarà també a les 18.00 hores a la Biblioteca Infantil, es realitzarà una targeta nadalenca amb missatge.