Dues professores del col·legi Joan XXIII viatgen a Dublín dins dels programes europeus Erasmus+

14 novembre 2018|Burjassot

COLEGIO JUAN XXIII- Programa ERASMUS noviembre 2018

Marta Ferriol i Francisca Fariñes, professores del col·legi Joan XXIII de Burjassot viatjaven a la fi del mes passat fins a Dublín, dins dels programes europeus Erasmus+.

L’objectiu del viatge de les dues professores ha sigut el de “conéixer l’entorn empresarial d’Irlanda a més d’establir contactes i signar convenis amb empreses irlandeses, perquè alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior d’Administració i Finances puguen realitzar en aquest país les FCT, pràctiques administratives en les empreses irlandeses”. Així mateix, “els professors d’aquest cicle també podran realitzar una pràctica de Jobshadowing en aquestes empreses”, tal com han assenyalat des del centre.

D’igual manera, les professores han tingut l’oportunitat “d’observar el sistema educatiu Irlandés en nivells equivalents a la nostra formació professional, en la família d’administració i finances”.

Per a Marta i Francisca aquest viatge ha sigut “una experiència gratificant. Algunes empreses van estar bastant obertes a les nostres propostes de col·laboració. Després de tot, tres d’elles van signar els convenis quedant dos pendents de confirmació el mes de novembre”.

Aquesta iniciativa fa que el centre, igual que la població de Burjassot, estiga present a nivell europeu.