‘Dungeons & Dragons’ i ‘El exorcista del papa’, pròximes estrenes al cinema Tívoli

3 abril 2023|Burjassot

Des de 06/04/2023 fins a 09/04/2023

El cinema Tívoli de Burjassot segueix endavant amb la cartellera d’abril i aquesta Setmana Santa avança l’inici de les projeccions a la nit del dijous, per ser el divendres jornada festiva nacional. Així, des del dijous 6 i fins al diumenge 9 d’abril, la pantalla local alberga dos nous títols: Dungeons & Dragons: Honor entre ladrones i El exorcista del papa.

Les aventures de Dungeons and Dragons arriben al cinema Tívoli sota la direcció de John Francis Daley i són l’adaptació cinematogràfica del primer joc de rol de la història, publicat per primera vegada en 1974. Pel que respecta a la trama, un lladre encantador i una banda d’aventurers increïbles emprenen un atracament èpic per a recuperar una relíquia perduda, però les coses ixen rematadament mal quan es topen amb les persones equivocades. La pel·lícula, no recomanada per a menors de 12 anys, tindrà les seues projeccions el divendres 7 i el dissabte 8, a les 19.30 h i també el diumenge 9, a les 16.30 h.

L’altre títol que arriba a la sala fosca del cinema Tívoli aquesta setmana és El exorcista del papa, protagonitzada per Rusell Crow. En el fil, Crow dona vida a Gabriele Amorth, un sacerdot que va exercir com a exorcista principal del Vaticà, realitzant més de cent mil exorcismes al llarg de la seua vida. Amorth va escriure dos llibres de memòries on va detallar les seues experiències lluitant contra Satanàs. En aquest cas, la pel·lícula no està recomanada per a menors de 16 anys. El exorcista del papa es projectarà al cinema Tívoli el dijous 6, el divendres 7 i el dissabte 8, a les 22.30 h i també el diumenge 9, a les 19.30 h.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema local tenen un preu únic de 4 euros i es poden adquirir, telemàticament, a través d’aquest ENLLAÇ i també, presencialment, en la taquilla del Tívoli des de mitja hora abans de l’inici de cada sessió. Les pròximes pel·lícules que arribaran al cinema Tívoli són la guanyadores de 7 Óscars, Todo a la vez en todas partes, El triángulo de la tristezaSuper Mario Bros: la película, del divendres 14 al dilluns 17 d’abril, festiu a València, en l’àmbit educatiu i en diferents col·lectius professionals.