Eficiència i Tecnologia Sanitària invertirà un milió d’euros en el Centre d’Especialitats de Burjassot

24 febrer 2020|Burjassot

Visita Centro Especialidades

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, i la secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària, Concha Andrés Sanchis, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública han visitat aquesta setmana les instal·lacions del Centre d’Especialitats del municipi amb la intenció de coordinar els treballs de millora de l’edifici, que està pendent d’una important reforma. També van estar presents en la reunió la cap de Servei d’Inspecció de Serveis Sanitaris Mª José Izquierdo Grima, la regidora de Serveis Socials i Sanitat de l’Ajuntament, Isabel Mora, i personal tècnic i directiu del centre.

Després de la visita, i una vegada vista la situació actual del centre d’Especialitats, Concha Andrés i Rafa García han apuntat la necessitat d’una reforma integral de les instal·lacions, la qual cosa implica l’actualització de les actuals llicències urbanístiques que s’havien sol·licitat, per part de la Conselleria de Sanitat, per a fer obres en l’edifici, i proposar un projecte únic i global que reculla totes les necessitats actuals. Així doncs, des de la Secretaria Autonòmica, amb Concha Andrés al capdavant, es presentarà un nou projecte d’obra que es durà a terme en diverses fases, començant per les instal·lacions del soterrani i pujant planta a planta, que tindrà una suma pròxima al milió d’euros.

Aquest projecte de reforma es realitzarà sense paralitzar el centre d’especialitats, i per a això es redactarà també un pla funcional del propi edifici que permeta al mateix temps prestar serveis i anar realitzant la reforma.

És importantíssim per a Burjassot aquesta reforma del centre d’Especialitats, ja que tant veïns, equip de govern i personal del centre han vingut demandant des de fa ja un temps millores en les instal·lacions. El fet de poder fer una reforma integral per part de la Secretaria Autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària és un gran avanç, i que aquesta es realitze sense deixar de prestar el servei és vital per a la nostra població. És molt positiu que totes dues administracions hàgem pogut veure la solució definitiva per al centre, que no era altra que la reforma integral del mateix” ha apuntat l’alcalde de Burjassot, Rafa García.