L’1 de juny arranca la matrícula de l’Escola d’Estiu, la Summer School i l’Estiu Jove de Burjassot

26 maig 2017|Burjassot

Des de 01/06/2017 fins a 20/06/2017

De mans de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, a través de l’Agència Jove, l’Ajuntament de Burjassot, ja ho té tot preparat perquè els joves i els xiquets del municipi gaudisquen de les seues vacances d’estiu sent part de l’Escola d’Estiu, la Summer School o l’Estiu Jove.

La matrícula les tres modalitats començarà dijous que ve 1 de juny tant de manera digital, a través de la seu electrònica de l’IMCJB, https://sede.imcjb.net com a presencial, en el Servei d’Informació de la Casa de Cultura. En aquest segon cas, és necessari sol·licitar cita prèvia per a poder fer efectiva la matrícula.

Info-Difusión Escola d’Estiu 2017

L’Escola d’Estiu, per a xiquets de 4 a 12 anys, donarà l’oportunitat als xiquets de gaudir de les animacions i els tallers més divertits, fomentant l’educació en valors. Per la seua banda, la Summer School està enfocada per a xiquets de 8 a 12 anys i, és una alternativa a l’Escola d’Estiu tradicional ja que es tracta d’un projecte d’immersió lingüística en anglès en el qual es succeiran també els jocs i els tallers però amb professors titulats en l’idioma.

En el cas de l’Estiu Jove, per a xavals de 13 a 17 anys, els participants en el mateix podran gaudir d’activitats pensades per a ells des de l’àmbit de la cultura i les arts, les noves tecnologies, l’esport o l’animació, entre moltes altres.

En els tres casos, el període de desenvolupament és del 21 de juny al 31 de juliol de dilluns a divendres de 9 a 13:30 hores, donant l’oportunitat de matricular als xiquets i als joves de manera mensual, quinzenal o setmanal, amb horari especial, a partir de les 8 del matí, amb l’objectiu d’afavorir la conciliació familiar, i amb servei de menjador, de 13:30 a 15 hores, en el cas que els pares i mares ho necessiten.

Els preus i les modalitats de matrícula es podran consultar, uns dies abans de la matrícula, en la web municipal, www.burjassot.org.