Torna la II Jornada de Portes Obertes dels programes de formació i ocupació de Burjassot, el 18 de maig

12 maig 2022|Burjassot

Des de 18/05/2022 fins a 18/05/2022

Jornada puertas abiertas 18-05-2022

El Centre Socioeducatiu Díaz Pintado de Burjassot obrirà les seues portes dimecres que ve 18 de maig, a partir de les 11.00 hores, per a acollir la II Jornada de Portes Obertes dels programes de formació i ocupació gestionats per l’Ajuntament de Burjassot.

La jornada començarà amb una breu presentació per a donar pas al visionant de vídeos sobre les activitats desenvolupades pels programes que s’estan duent a terme a Burjassot: Et Formem Recicla’t II, Taller d’Ocupació Agenda 2030 i T’Avalem garantia Juvenil Noves Oportunitats. A continuació està previst que l’alcalde de Burjassot, Rafa García procedisca a la inauguració de la jornada.

Durant la mateixa hi haurà tallers i activitats de diversa índole. Per a participar en tots ells, és necessari inscriure’s a l’arribada al Centre Socioeducatiu per a evitar aglomeracions.

Projeccions, exposicions, photocall, tallers de tast d’aigua, visites guiades, presentació del projecte “Uneix-te a la corrent”, taller de bombes de llavors…tot això i molt més és el que oferirà aquesta activa jornada de portes obertes que es clausurarà amb la presentació del tema musical “Tornar a somiar” creat per l’alumnat de T’Avalem per a celebrar el Dia de la Dona.