La matrícula per a la FP bàsica i els cicles formatius de grau mitjà i superior comença el 21 de maig

12 abril 2021|Burjassot

Matrícula FP 2021-22

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha fet públic el calendari de matrícula que afecta als cicles formatius de grau mitjà i superior, als cursos de formació professional bàsica i als programes formatius de qualificació bàsica.

Tant en FP Bàsica com en els cicles de grau mitjà i superior, la matrícula serà telemàtica a través de la pàgina habilitada per la Conselleria i en la qual estan treballant en aquests moments.

En els dos primers casos, la presentació de les sol·licituds, en els centres triats en primera opció, començarà el 21 de maig i estarà oberta fins a l’1 de juny. Les llistes definitives d’admesos es publicarà el 15 de juliol, en el cas d’FP Bàsica i el 22 de juliol en el cas dels cicles de grau mitjà i superior.

Les matrícules hauran de formalitzar-se entre el 16 i el 22 de juliol (FP Bàsica) i el 23 i el 30 de juliol (cicles mitjà i superior).

En el cas dels programes formatius de qualificació bàsica, la presentació de sol·licituds haurà de fer-se efectiva del 8 al 14 de juliol, sent la publicació de les llistes definitives el 27 de juliol i la formalització de les sol·licituds del 2 al 6 de setembre.