El 3 de juny Burjassot es vist de solidaritat per a córrer i marxar per la lluita contra el càncer SUSPESA

9 maig 2018|Burjassot

runcancer-2018

LA MARXA/CARRERA QUEDA SUSPESA DAVANT LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES

ELS DORSALS ADQUIRITS SERVIRAN PER A LA PRÒXIMA CONVOCATÒRIA

Serà un matí festiva, reivindicatiu i solidari. Serà un diumenge en el qual els carrers de Burjassot s’ompliran de corredors i marchadores disposats a mostrar el seu compromís de lluita contra el càncer. I ho serà gràcies al gran treball de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot que, presidida per Lola Angresola, i comptant amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero, ja ho té tot llest per a donar el tret d’eixida.

La cita és diumenge que ve 3 de juny en el carrer Hernán Cortés, a les 10 hores, on se situarà l’eixida i la meta de la III Carrera i Marxa Solidària contra el Càncer de Burjassot, que arriba dins del IV Circuit Provincial AECC València- RunCancer 2018.

Les inscripcions, tant de la carrera com de la marxa, es poden realitzar den TopRun fins al pròxim 31 de maig i el preu, en tots dos casos, és de 5€, que es destinaran íntegrament a la lluita contra la malaltia.

Des de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot han informat que es poden comprar els dorsals per a la marxa també en diferents comerços del municipi, concretament en De Mel Moda Infantil, Complementos Didal, Forn El Dolcet, La Merceria i Dulces Latorre.