Burjassot participarà, el 8 de març, en la manifestació pel Dia Internacional de la Dona

4 març 2020|Burjassot

Des de 08/03/2020 fins a 08/03/2020

Espai Dona marcha Valencia

Després d’estar tota una setmana immers en les activitats per a commemorar el Dia Internacional de la Dona, l’Ajuntament de Burjassot, a través d’Espai dona, el servei municipal integral d’atenció a les dones, també vol que el 8 de març siga un dia reivindicatiu al qual convida a participar a tota la ciutadania.

Així, el diumenge 8 de març, Dia Internacional de la Dona, el municipi participarà en la manifestació que tindrà lloc a la vesprada, a València, i, per a facilitar el desplaçament de totes les veïnes i els veïns que vulguen anar, el Consistori ha habilitat autobusos. La places són gratuïtes en l’autobús i es poden reservar en Espai Dona, fins al 5 de març.

Abans de l’eixida dels autobusos, a les 16.30 hores, la Plaça de l’Ajuntament serà el punt de trobada per a la confecciói dels cartells que es lluiran en la manifestació amb material que es facilitarà des d’Espai Dona. Sobre les 16.50 hores, tindrà lloc la lectura del manifest reivindicatiu pel Dia Internacional de les Dones per part del Fòrum de participació per la Igualtat de Gènere i, uns minuts més tard, la música de batucada donarà el tret d’eixida cap a la manifestació.

Durant la marxa, totes les persones que caminen darrere de la pancarta de Burjassot aniran acompanyades dels ritmes de la batucada i podran mostrar els cartells reivindicatius elaborats per elles mateixes.