El 9 de desembre serà un Dia Taronja en el Mercat de Burjassot

4 desembre 2015|Burjassot

Per última vegada en 2015, les parades del Mercat Municipal de Burjassot tornaran a vestir-se de taronja, amb la campanya Dies Taronja, per a la promoció del comerç local. L’última edició dels Dies Taronja se celebrarà dimecres que ve 9 de desembre, al llarg de tot l’horari d’obertura del Mercat Municipal. La campanya Dies Taronja està impulsada des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF, i amb la col·laboració de CODEMER, l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal.

Així, al llarg del matí, les persones que s’acosten a realitzar les seues compres en el Mercat Municipal, a més de beneficiar-se de descomptes en els productes que ofereixen les parades, optaran també a sorteigs de regals; una oportunitat per començar a preparar el rebost de cara a la proximitat de les festes nadalenques. En aquesta ocasió, es sortejarà una cafetera Nespresso.

Pocs dies després, el dissabte 19 de desembre, el Mercat Municipal albergarà una nova Nit al Mercat, una nit per apostar per un sopar de tapes, a força de la quantitat de productes de qualitat, cuinats i elaborats per a l’ocasió, que ofereixen les diferents parades del Mercat Municipal de Burjassot.