L’alcalde de Burjassot rep a un delegació de municipalistes guatemalencs

2 desembre 2019|Burjassot

Recepción guatemalteca

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha rebut hui a una delegació de municipalistes guatemalencs (alcaldes i personal tècnic) que s’han desplaçat a València, des del 25 de novembre a l’1 de desembre, en una estada en què conclouran una visita formativa sobre gestió mediambiental i econòmica. En la seua visita han examinat els processos de gestió i recaptació de tributs en aquest Ajuntament.

L’activitat organitzada per la Fundació Musol, s’emmarca dins de l’àrea de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Burjassot, que contribueix, mitjançant la cooperació tècnica a millorar la gestió dels municipis a què pertanyen els visitants.

Rafa García ha rebut als visitants, i en un acte que ha tingut lloc al final de la visita, els ha exhortat a continuar aprofundint en la lluita contra el canvi climàtic i a favor del medi ambient, assenyalant a més la importància de gestionar adequadament els recursos, singularment amb transparència.

Els visitants han manifestat el seu agraïment per rebre’ls alhora que han exposat les greus manques per a abordar la pobresa que afecta els seus veïns així com les dificultats per a gestionar els seus municipis.