L’alcalde i la Junta Local contra el Càncer de Burjassot, presents en la presentació del Circuit RunCáncer 2022

25 febrer 2022|Burjassot

Presentación RunCáncer1
Presentación Run Cáncer 3

Burjassot, representada pel seu alcalde, Rafa García i per voluntàries de la Junta Local contra el Càncer, ha estat present en la presentació del circuit RunCáncer 2022, calendari esportiu i solidari de marxes i carreres que organitza l’Associació Contra el Càncer València i que, en 2022, aconsegueix la seua huitena edició. El circuit solidari compta amb el suport principal de la Diputació de València, CaixaBank i la Fundació La Caixa, a més del patrocini de diferents empreses i del suport incondicional de prop d’un centenar de Juntes Locals contra el Càncer de tota la província.

Durant la presentació del RunCáncer 2022, que va tindre lloc el matí del 24 de febrer en la Plaça General Basset d’Alboraia, en ple passeig de La Patacona, Javier Llombart, director del circuit, va avançar que “l’objectiu d’aquest 2022 és aconseguir els 300.000 euros de recaptació i celebrar més de 90 marxes i una desena de carreres”.

El circuit 2022 arrancarà el pròxim 2 d’abril a Benaguasil i estarà actiu fins al mes de desembre. Hui dia, s’està tancant la data per a la cita amb la solidaritat i l’esport i contra el càncer als carrers de Burjassot i, mentrestant, el calendari confirmat fins ara es pot consultar en la web de RunCáncer.