L’alumnat d’ESO acomiada el curs amb el concert de “Cxctus” a l’Auditori de la Casa de Cultura

17 juny 2021|Burjassot

Concierto Cactus 28 y 29-06-2021

Els pròxims 28 i 29 de juny, l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot s’omplirà de música, de ritmes nous, de grans cançons i de ganes de passar-ho bé. Després d’afrontar un curs escolar molt diferent per la pandèmia de la Covid-19, des de la regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero, s’han programat aquestes dues cites musicals, el protagonisme de les quals serà per al grup valencià “Cxctus”.

Complint amb totes les mesures sanitàries, amb aforament limitat i garantint en tot moment la seguretat de l’alumnat, cada dia hi haurà dos passes de cadascun dels concerts de “Caxctus”, un a les 17.30 hores i un altre a les 19.30 hores. Totes les invitacions han sigut entregades als centres educatius que han volgut participar en aquesta jornada de comiat del curs protagonitzada per la música per als xavals de 2n, 3r i 4t de l’ESO dels centres de secundària de Burjassot.

Aquest concert” tal com ha assenyalat l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “s’emmarca dins del projecte de reforç amb els centres educatius del nostre municipi degut a la Covid-19, desenvolupat per part del nostre Ajuntament, des de la regidoria d’Educació que ha apostat des de l’inici de la pandèmia per garantir tots els recursos possibles per a l’alumnat i el professorat tenint en compte la situació excepcional que ens ha tocat viure. Hem volgut que l’alumnat acomiadara el curs d’una manera lúdica i diferent, amb la música com a protagonista“.

“Cxctus” naix de la inquietud de tres joves de les comarques de El Comptat i L’Alcoià que ja acumulaven el seu propi bagatge personal en el món de la música. Ara han madurat els seus anteriors projectes personals i ajunten forces i ritmes perquè el públic no deixe de ballar. Amb tan sols un any i mig de trajectòria, la formació musical s’ha posicionat entre els grups referents del circuit musical valencià.

Després del seu disc de debut, “Cactus” a l’abril de 2018, i més de 50 concerts a la seua esquena, el grup ha tancat els principals festivals valencians amb projecció nacional: Feslloc, Festivern, i per dos anys consecutius el Festardor. La seua combinació d’electro-urbà no ha deixat a ningú indiferent.

El seu disc confirmació, “Roma” (2019) ha sigut produït per Mark Dasousa (Zoo, Smoking Souls, Aspencat, La Fúmiga) en Atomic Studio Ondara, durant el mes d’agost de 2019.